Čím začít!

Vrátit se zpět

Zásnuby máte za sebou a co teď? Než začnete vybírat magické datum, doporučili bychom vám spíš sepsat si předběžný seznam hostů a hledat magické místo na svatbu, které bude splňovat co nejvíce vašich požadavků na obřad, místo hostiny, ubytování..atd. V tom vám pomůžeme my – stačí si projít naši nabídku svatebních míst z regionu a nechat se vést fotkami, shlédnout svatební videa a  vybrat místo, které vás nejvíce osloví. Pokud si přejete hledat podle konkrétního data, není nic jednoduššího – stačí ho zadat do našeho kalendáře a hned Vám vyskočí všechna aktuálně volná místa z naší nabídky. Pak už stačí si jen projít detaily konkrétních restaurací a areálů a kontaktovat je přímo z formuláře, který je napojen na provozního nebo recepci z daného místa a plánování může začít.

Protože není čas ztrácet čas, tak jsme Vám výběr ještě usnadnili pomocí tlačítka srdce – jak Vás něco osloví (konkrétní místo, článek, svatební profík…), nemusíte volat ženicha k obrazovce, stačí jen kliknout na srdce a automaticky se uloží do Vaší oblíbené složky, kterou pak můžete probrat s Vaším budoucím mužem kdykoli bude ta správná chvilka a je to.

Potřebujete pomoc s plánováním, s dodavateli, nemáte představu, jak pokračovat, kdy bude nejlepší čas obřadu/krájení dortu/rautu, trápíte se nad zasedacím pořádkem, nechcete, aby ve svatební den běhali kolem všech vaši rodiče a svědci a spíš si to s vámi všichni užili? Stačí se mi ozvat a já Vám se vším pomohu.

Vaše koordinátorka Blanka

Tel: 603 288 975